Op de Brommer naar Zuid-Frankrijk. De ultieme Road Trip met maximaal 49cc.

8e Brommer editie
Voor de 8e keer een Brommer editie van the Carbage run. Dit keer gaan we naar Zuid-Frankrijk. Een 5-daagse road trip die start in Limburg en eindigt in de Provence. Elk jaar is de route anders, dus ook al is de Brommer editie al een keer eerder naar Frankrijk geweest, je kunt in 2021 rekenen op een compleet nieuwe route!

Wanneer?
The Carbage run Brommer editie wordt gereden van 13 t/m 17 september 2021.

De uitdaging
The Carbage run Brommer editie is een road trip die niet draait om snelheid en/of tijd. Bij the Carbage run draait het om avontuur en lol maken. Het doel is om op een brommer van minimaal 20 jaar oud en maximaal 500 Euro dagwaarde, in 5 dagen van Limburg naar Zuid-Frankrijk te rijden. En ook al draait deze run niet om snelheid, er is wel een klassement. Onderweg krijg je opdrachten mee waarmee je punten kunt scoren. Natuurlijk zijn er interessante prijzen te winnen, maar nog veel leuker: de opdrachten brengen je in bizarre situaties die je de rest van je leven niet meer zult vergeten.

De Brommer
Je brommer moet minimaal 20 jaar oud zijn en de dagwaarde mag niet hoger zijn dan 500 Euro. De cilinderinhoud mag niet groter zijn dan 49,9 cc en je brommer mag niet meer dan 2 wielen hebben. De brommer moet voldoen aan alle wettelijke eisen. Je brommer moet verplicht voorzien zijn van een WA-verzekering en een opzittendenverzekering. Je bent verplicht om de verzekeraar van de brommer op de hoogte te stellen van je deelname aan the Carbage run en moet hier een schriftelijke bevestiging van hebben. Aanhangers zijn niet toegestaan.

De route
Elk jaar is de route anders, dus ook in 2020! We starten in Maastricht en eindigen 5 dagen later in de Provence in Zuid-Frankrijk. Een geweldige route waarbij je op plekken komt waar je nog nooit eerder bent geweest. Prachtige uitzichten, bijzondere bezienswaardigheden en wegen waar je normaal niet komt. Gemiddeld rij je zo’n 200 km per dag.

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt € 249,- per deelnemer/brommer. Daarnaast kun je een camping-ticket boeken en de retourservice die ervoor zorgt dat je brommer weer naar Nederland wordt gebracht na afloop van het evenement. Het is verplicht om in te schrijven in teamverband. Je kunt losse tickets kopen maar bent verplicht om een team te vormen met minimaal 1 andere deelnemer. Dit doe je door simpelweg dezelfde teamnaam bij de individuele tickets in te vullen bij inschrijving.

Carbage run Camping
Voor 59 Euro per persoon kun je een campingpas boeken. Hiervoor krijg je 5 overnachtingen op the Carbage run Camping. Deze bevindt zich bij de finishlocatie van elke dag-etappe. The Carbage run Camping is niet luxe, maar alle voorzieningen zoals douches, toiletten en catering zijn aanwezig. Eén ding is zeker: the Carbage run Camping is wel de allergezelligste plek om aan het einde van de dag sterke verhalen uit te wisselen, met elkaar te sleutelen aan de brommers, te eten, te drinken en een boel nieuwe vrienden te maken.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele brommer of thema. Dit wordt democratisch bepaald d.m.v. stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Bezemwagen
Met een brommer is de kans op pech onderweg redelijk groot. En omdat je geen pechservice in het buitenland kunt afsluiten voor een bromfiets, kun je gebruik maken van onze bezemwagen. Tijdens de rit rijden er meerdere bezemwagens mee. Heeft je brommer het begeven? Dan halen wij je op en brengen je naar de eerstvolgende camping. Vervolgens kun je daar gaan sleutelen en het de volgende dag opnieuw gaan proberen.

Retourservice
Zie je het niet zitten om dat hele eind vanuit Zuid-Frankrijk weer terug te rijden? Begrijpelijk! Daarom bieden we een retourservice aan. Voor 99 Euro brengen we je brommer terug naar Nederland. Daar kun je hem een week later weer ophalen. We bieden 2 ophaallocaties aan: een in Limburg en een in het midden van het land.

Regels
Als je inschrijft ga je akkoord met het Reglement van the Carbage run Brommer editie 2021.

Ticketshop
Inschrijven kan hier: Ticketshop voor the Carbage run Brommer editie 2021