Winter editie 2023 Scandinavië

/Winter editie 2023 Scandinavië
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winter editie 2023 Scandinavië

6 februari @ 08:00 - 10 februari @ 23:30

uitverkocht

UITVERKOCHT!
Met je barrel door extreme winterse omstandigheden in Zweden en Noorwegen

13e Winter editie
Dit gaat de 13e Winter editie van the Carbage run worden. De ultieme road trip door de sneeuw in een oud barrel. Elk jaar rijden we een nieuwe, uitdagende en unieke route. We zijn al meerdere keren in Zweden en Noorwegen geweest, maar hebben daar nog lang niet alles gezien. Ook deze editie kun je een grotendeels nieuwe route verwachten die je een kant van Noorwegen laat zien waar we in de winter nog nooit eerder zijn geweest.

Wanneer?
De Winter editie 2023 naar Scandinavië wordt gereden van 6 t/m 10 februari 2023 (week 6).

Nieuwe route
Elk editie is er een nieuwe route. We zijn al meerdere keren in Zweden en Noorwegen geweest, maar hebben daar nog lang niet alles gezien. Ook deze editie kun je een grotendeels nieuwe route verwachten die je een kant van Noorwegen laat zien waar we in de winter nog nooit eerder zijn geweest.

De Auto
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en het bouwjaar mag niet hoger zijn dan 2000. En natuurlijk moet je auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start! Bij de Winter editie worden er natuurlijk wel extra eisen gesteld aan je trouwe vierwieler:
– Je auto moet voorzien zijn van winterbanden (sneeuwvlokje verplicht)
– Het is verplicht om sneeuwkettingen bij je hebben
– Verplicht dekens en extra ruitensproeiervloeistof meenemen.
– De auto moet verplicht WA-verzekerd zijn
– Je moet een Schadeverzekering Inzittenden (SVI) afsluiten.
– Je verzekeraar moet schriftelijk toestemming geven voor deelname aan the Carbage run.

Wat kost het?
Het inschrijfgeld bedraag 399,- Euro voor een team inclusief 2 deelnemers. Voor elk extra teamlid wordt 49,- Euro in rekening gebracht. Ieder team ontvangt 2 rallyschildjes en een stickerset bestaande uit 2 deurstickers en een raamsticker. Schildjes en stickerset zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald d.m.v. stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Nieuwe “prijs”: de auto die te duur is
We hebben een nieuwe prijs toegevoegd voor de komende edities. Je was gewend om te stemmen op de meest originele auto. Daarnaast kun je nu ook stemmen op de auto die te duur is. Omdat het een barrelrally is hopen we dat ieder team ook echt in een barrel meerijdt. Het team dat de prijs voor de te dure auto wint mag zich bij de prijsuitreiking op het podium verantwoorden en een tegenprestatie leveren waardoor het ze hopelijk vergeven wordt door alle mede-Carbage runners.

Inschrijven
De inschrijving gaat open op Vrijdag 29 april 2022 om 16.00 uur. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus zorg dat je er op tijd bij bent want vol is vol. Als je op “INSCHRIJVEN” klikt wijst het zich vanzelf. Je hoeft op het moment van inschrijven nog niet in het bezit te zijn van een auto. De gegevens van de auto kun je later aan ons doorgeven, tot 31 december 2022 om precies te zijn. Ook kun je tot die datum nog extra teamleden toevoegen aan je team.

Gegevens

Begin:
6 februari @ 08:00
Einde:
10 februari @ 23:30
Kosten:
uitverkocht
Evenement Categorie:

Locatie

Zweden & Noorwegen