Op de brommer door Europa?
Binnenkort maken we bekend waar de Brommer editie 2019 van the Carbage run naartoe gaat!

Het doel
Deze road trip gaat niet om snelheid, wel om handigheid, creativiteit en avontuur! Elke dag ontvang je leuke opdrachten voor onderweg waarmee je punten kunt verdienen. Deze opdrachten zorgen ervoor dat je in de meest bizarre situaties terecht komt die je normaalgesproken nooit meemaakt. De opdrachten gaan je sterke verhalen opleveren die je over tientallen jaren nog vol enthousiasme zult vertellen. Er zijn met the Carbage Run interessante prijzen te winnen, maar het doel van de run is toch echt lol maken. En lol maken doe je niet alleen, alle Carbage runners helpen elkaar onderweg en je zult zowel onderweg als ’s avonds op de finishlocaties vele nieuwe vrienden maken.

Je eerste uitdaging
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. Ondanks het feit dat de brommer slechts 500 euro mag kosten (en niet jonger mag zijn dan bouwjaar 1999), dagen wij je uit om niet met zomaar een oude brommer aan te start te verschijnen: Pimp your ride en verschijn met een zo origineel mogelijke brommer aan de start!

De Brommer
Aan the Carbage run kun je niet zomaar met elke brommer meedoen. Het moet een oud barrel zijn. Je trouwe tweewieler moet aan de volgende eisen voldoen:
– Dagwaarde van max. 500 Euro
– Niet jonger dan bouwjaar 1998
– Maximaal 2 wielen (dus geen driewielers, brommmobielen, zijspannen, etc.)
– Minimaal WA verzekerd
– De brommer moet voorzien zijn van een kenteken
– Maximale cilinderinhoud is 49,9 cc
– Aanhangers zijn niet toegestaan
– De brommer moet aan alle wettelijke eisen voldoen.

Pech onderweg
Op een brommer kun je geen gebruikmaken van pechservice in het buitenland door bijvoorbeeld een verzekeraar of pechhulpdienst. Daarom zorgt de organisatie voor een bezemwagen. Deze rijdt aan het einde van de dag de hele route en neemt alle deelnemers (en hun brommers) met pech mee naar de finish van die dag. De organisatie verleent geen technische diensten en voert geen reparaties uit, maar we zorgen er wel voor dat je ’s avonds gewoon op de finishlocatie aankomt. We nemen je alleen mee naar de finish van de betreffende dag en kunnen je niet de hele week meenemen. The Carbage run is geen busreis en de bezemwagen is geen taxi. We houden de ruimte graag vrij voor mensen met pech op de volgende dag. Maar één zekerheid heb je: als je langs de route met pecht komt te staan en tijdig belt met de organisatie dan kun je die dag gewoon finishen. Gaat je brommer onderweg kapot en is deze niet meer te repareren? Dan moet je er zelf voor zorgen dat je deze terug krijgt naar Nederland. Als je in dit geval bij ons de retourservice hebt geboekt dan zorgen wij dat de brommer weer in Nederland terecht komt.